Самолетни билети до Брюксел

brusel

Туристическа информация за Брюксел

Ако Белгия е страната-домакин за равенство , то Брюксел е сърцевината на европейската дипломация. В централата на НАТО и Европейския съюз , е вероятно да пътувате най-малко с един международен дипломат до полета си към Брюксел.
Брюксел се слива с горите и приветства любителите на природата със своите пешеходни пътеки,а след това да опитате белгийската бира в някое кафене или кръчма.

Кога да посетим Брюксел

Май и септември са най-добрите месеци за посещение на Брюксел , но тогава може да бъде пренаселено от туристи и е най-добре да сте резервирали своя самолетен билет и настаняване в Брюксел от рано , за да получите най-добрите цени.

Летище

  • Международното летище “Брюксел” се намира на 8 мили североизточно от центъра на града.До летището се намира и ЖП гарата ,които влакове тръгват на всеки 15-20 минути за към центъра на града ,а пътуването отнема около 20 минути.Има и автобуси ,които могат да ви свържат с центъра на града ,Антверпен и Айндховен.

Независимо дали сте на мироопазваща мисия или на посещение в Брюксел за лично проучване , то този град има по нещо за всеки пътешественик.

Как да стигнем до Брюксел със самолет?

Най-евтиния начин да стигнете до Брюксел със самолет е като резервирате в адванс самолетен билет до Брюксел с нискотарифната авиокомпания wizz air с директен полет от София – Брюксел – София.
Също така е добре да проверявате цените на билетите на авиокомпания България еър. Понякога авиокомпания България Еър пуска по-изгодни цени на самолетните билети от останалите авиопревозвачи.

Резервирайте полет до Брюксел, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02439 50 41

Видео информация за Брюксел