Самолетни билети до Лисабон

Лисабон, Португалия
Лисабон, Португалия

Полезна информация за Лисабон (Забележителности, Самолетни Билети, Туризъм …)

Лисабон съчетава в себе си ново и старо. Градът някога е бил място за търговци и заселници, което оставя следа и до днес, града е смесица от ресторанти, нощен живот и търговски площи в централната част на града. В същото време градът е един от големите центрове в страната.

Самият град е разположен покрай седем хълма и е разположен на брега на река Тежу. Арт сградите и средновековните улици с накацалите по тях кафенета предлагат прекрасна гледка на града, за което допринасят множеството музеи и старинни църкви.

Слънцето не е непознато, по бреговете на Лисабон дори и през най-студените зимни дни, така че няма лошо време за резервиране на самолетен билет до Лисабон.
Пиковият сезон с най-много полети до Лисабон е лятото, когато градът е изпълнен с туристи, музика и танци. Евтини самолетни билети до Лисабон могат да се намерят след зимните празници, а именно февруари, март и април.

От летището до центъра на града можете да стигнете чрез Каррис Аербъс №91 , която пътува и до курортите Ещорил и Каскайс. Край летището има и таксита на разположение, тарифите за които са 20 процента по-високи през почивните дни, празниците и през нощта.
Лисабон е очарователен град, който безпроблемно съчетава в себе си традиции с новаторска енергия на голяма европейска столица.

Летище Лисабон (IATA: LIS, ICAO: LPPT) летището се намира на 7 километра северно от Лисабон
Авиолинии извършващи редовни полети дои от летището са: Air France, Air Moldova, Blue Air, British Airways, Brussels Airlines, EasyJet, Finnair, Germanwings, Iberia, Lufthansa, FlyNiki, TAP Portugal, Transavia, Турски авиолинии, Vueling Airlines и други.

Резервирайте полет до Лисабон, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02 439 50 41

Видео информация за Лисабон, Портогалия