Самолетни билети до Франкфурт

franfurkt

Пътуване до Франкфурт

Франкфурт е финансов и бизнес център, както и един от най-индустриалните градове на Германия. Градът е дом на повече от 2000 предприятия, централната банка на Германия и на фондовата борса, така че не е чудно, че полетите до франкфурт са предназначени предимно за бизнес срещи и конференции.Но когато резервирате полет до Франкфурт, ще видите, че града не е изграден само за бизнес и работа.
Франкфурт също така е един от най-големите културни градове в Германия и е огромен привърженик на изкуствата. Тук се провежда световно известния международен фестивал на книгата и привлича писатели и автори от цял свят. Между изложенията и панаирите , посетителите могад да се възхищават на най-високата офис сграда в Европа, да опитат ястия от петзвездна кухня и да обиколят модерни бутици и магазини.

Туристическия сезон продължава от май до края на октомври , като и основните сезони за конвенцията са от март до май и септември и октомври.Ако пътувате до Франкфурт за бизнес среща е най-добре да резервирате от рано вашия полет и хотелска стая.
Евтини самолетни билети до Франкфурт могат да се намерят дори и през пиковия сезон ,а именно летните топли месеци ,когато много туристи идват в града.

Летище

  • Летището “Франкфурт” се намира на 10км югозападно и е на 20 минути път до центъра на града.Често можете да се сдобиете с евтин полет ,ако полетът ви е комбиниран с полет до Лондон, а не директно до Франкфурт.

Резервирайте полет до Франкфурт, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02439 50 41

Снимки от Франкфурт