Самолетни билети ЮАР

Резервирайте вашата хотелска стая или апартамент сега!

Южноафриканска република

ЮАР Една атрактивна дестинация за всеки любител на пътуванията из цял свят. Ако искате да избягате от метрополитните градове, навалицата от хора, модерните сгради и високи технологии, Южноафриканската република ще ви сподели своята дива природа, спокойствие, местна приветливост, както и забравените звуци на малките неща, които са покрай нас. Вкусните ястия от различни морски дарове, придружени с шише Pinotage(произведено от най-възрастната винарска промишленост извън Европа) ще ви накарат да изпитате невероятно спокойствие, за което ще си спомняте дълги години напред.

Климатичните условия в тази част на Африка силно се различават от северното полукълбо. В много от областите тук, температурите са по-скоро ниски, под 30 градуса. Валежите са предимно през летните месеци. Силно влияние оказва влиянието на един от океаните. По което и време да сте запазили вашите самолетни билети, бъдете сигурни, че ще се насладите на една различна екскурзия.

Летища

Международните летища са:

  • Cape Town International Airport- разположено на 20км от Кейптаун;
  • Durban International Airport
  • Tambo International Airport– разположено на 5км. от Йоханесбург;
  • Kruger Mpumalanga International Airport– разположено на север от Нелспруит.

Забележителности

По своите размери, Южна Африка не е лесна за обикаляне за кратък период от време. Ако времето ви е ограничено, най-добре е да си набележите една, две от шестте области, като всяка една област предлага много на брой атрактивни възможности за приятно изкарване на вашия престой.

Северно централния регион обхваща провинциите Гаутенг, където е разположен Йоханесбург, Мпумаланга и Лимпопо. В тази област ще откриете огромния Национален парк Крюгер, който ще ви разкрие почти цялата фауна на Африка. А в Мпумаланга ще се натъкнете на забележителния каньон Blyde.

Място, където ще откриете прекрасни плажове е провинцията Квазулу-Натал с големия град Дърбан, в близост до Индийския океан. Интересни паркове, както и високопланински райони приятно ще ви зарадват.

Garden Route and Karoo, също разкрива пред вас многобройни и красиви плажове по морските курорти Мосел, Книсна, Плетенберг. Столицата на Garden Route e Джордж. В южната част н тази провинция, Каро, може да откриете интересните ферми за щрауси Oudtshoorn, както и старомодния град Graaf-Reinet.

Областта Кейптаун и Западният Кейп предлага много интересни местенца за посещение. Различните местности тук ще ви разкрият живописен залез, романтични брегове, както и весели атракции.

В североизточната част на ЮАР ще откриете областта Namaqualand, която събира в себе си отдалечени села за риболов, както и много на брой пространствени и привлекателни пейзажи.

Известният Golden Gate Park ще може да посетите, ако минавате през  областта Free state and Kalahari. Тук е разположен и грандиозният трансграничен парк Kgalagadi, Upington on the Orange River, както и диамантът на Кимбърли.

Бъдете подготвени, че със сигурност вашите самолетни билети за ЮАР ще са предпоставка за една богата гама от нови емоции, нестандартни, интересни и силно впечатляващи, различни от градските. Заслужава си човек да опита нещо нетипично и различно.

Резервирайте онлайн самолетни билети до ЮАР чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 024395041

Дивата природа на ЮАР-видео