Самолетни билети до Дъблин

 

Информация за Дъблин

Дъблин е перфектно съчетание на старо и ново – градът е надолу към земята, лесен за навигация и изпълнен с най-величествените музеи на Ирландия.
Дъблин все още е модерен, космополитен и пълен с развлечения.
Намерете евтин самолетен билет до Дъблин за уикенда за да се разходите и се присъединете към местните жители в някои от изтънчените ресторанти или в някое шик кафене.
Ако решите да посетите града по време на празника Св. Патрик, резервирайте своята хотелска стая и самолетен билет далеч по рано заради по-ниската цена. По-това време градът е пълен с хора и хаосът е част от чара на този годишен ирландски празник.
Пиковия сезон е лятото, тогава в Дъблин е пълно с хора , за което допринася дългите летни дни и красивата природа. Цените тогава са по-високи, но всички атракции и удобства на града са отворени и работят за туристите.
Ако искате да посетите Дъблин с евтин самолетен билет, то есента и пролетта са сезоните за вас, но тогава не всички удобства на града работят.

Летище в Дъблин

Летище Дъблин е свързано с целия град чрез няколко автобусни линии, включващи над 700 автобуса както през деня ,така и през нощта. Летището на Дъблин се намира на 10км. северно от Дъблин и най-натовареното летище в Република Ирландия. Летището има два терминала, като втория терминал е официално открит на 19 ноември 2010г. На летището се намират централите на нискотарифната авиокомпания Ryanair и авиокомпания Aer Lingus.

Авиокомпании летящи до Летище Дъблин : Adria Airways, Aer Lingus, Air France, Air Southwest, Blue Air, Cimber Sterling, Continental Airlines, Etihad Airways, Iberia, Чешките авиолинии, Lufthansa, МАЛЕВ, Norwegian Air Shuttle, Ryanair, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Турските авиолинии и други.

  • Директни полети София до Дъблин с авиокомпания Райнеър

Резервирайте полет до Дъблин, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02/439 50 41

Видео информация за Дъблин,Ирландия