Самолетни билети до Варшава

varshava

Полезна информация за Варшава

На пръв поглед , Варшава е тъмен град и с малки наличия на забавления, но ако му дадете втори шанс ще откриете ,че Варшава е град преизпълнен с история и внимателно се превръща в един от модерните европейски градове. Дните на Сталин , Хитлер , комунистите и социализма са в миналото , и днес Варшава е космополитен, прогресивен и преизпълнен с творческа енергия.
Варшава е разделена на райони и от река Висла.В най-левия бряг е в модерен стил и предлага най-добрите атракции в града.В центъра на Варшава, където и повечето пътници започват пътуването си след полета им до Варшава е Роял Роут, който започва да тече от Нова и Стара Варшава.
Нощния живот на Варшава е толкова завладяващ, колкото и историята на самия град.
Градът е гостоприемен по всяко едно време от годината,така че няма неподходящ момент да резервирате своя полет до Варшава.Пиковият сезон е между май и октомври, а най-доброто време да намерите евтини самолетни билети до Варшава е през пролетта и есента.

Транспорт

Летището Фредерик Шопен се намира на 6 километра югозападно от Варшава. За придвижване от летището до центъра на града може да ползвате автобус ,което ще ви отнеме 30 минути или да наемете такси , които се намират в предната част на пристигащата зала.
Авиокомпании летящи до Варшава: Aeroflot, Aerosvit Airlines,  Air France , Алиталия, Австрийски авиолинии, British Airways, Чешки авиолинии, Finnair, Iberia, Полските авиолинии, Lufthansa, Малев, Scandinavian Airlines, TAP Portugal, Турски авиолинии, Wizz Air и други.

Като най-голям град в Полша, Варшава предлага за всеки го по нещо.

Резервирайте полет до Варшава, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02439 50 41

Видео информация за Варшава, Полша