Самолетни билети до Виена

Виена столицата на Австрия

Пратера, ВиенаАко Залцбург е културното ядро на Австрия ,то Виена е модерния град в страната.Виена е дом на почти два милиона души , както и на милиони пътници , които резервират самолетни билети до Виена всяка година и са направили този град една от най-полулярните европейски дестинации.
Виена е страхотно място за всеки тип пътешественик и не случайно е определян като един от най-романтичните градове в Европа. Резервирайте самолетни билети до виена и се разходете по средновековните улички и разгледайте някои от известните замъци на Австрия (дворец Хофбург, Замъкът Шьонбрун и други).
Няма неподходящ момент да резервирате вашия самолетен билети до Виена , той е град за всички сезони! Пиковия сезон е през лятото ,а времето след празниците е най-подходящо за да намерите евтини билети до Виена.

Летища във Виена

  • Международното летище “Виена” (Vienna airport) се намира само на 15 километра югоизточно от града и е свързано с целия град ,чрез автобусна и метро мрежа. Такситата също са на разположение.

Независимо от причината да посетите Виена , със сигурност ще намерите нещо вълнуващо за което си заслужава да посетите този прекрасен град.

Пътуване до Виена:

Авиокомпании предлагащи евтини самолетни билети до Виена са:

И много други..

Резервирайте самолетни билети до Виена, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02/439 50 41

Видео информация за Виена, Австрия