Самолетни билети до Милано

Миланската катедрала
Миланската катедрала изт:cenisamoletnibileti.com

Информация за Милано, Италия

Със своя неподражаем стил, Милано модната столица на Италия приветства модни магнати, супермодели и папараци, когато градът е домакин на пролетни или есенни модни ревюта. Градът е богат и в областта на културата, посетителите резервирали евтини самолетни билети до Милано ще получат много повече, отколкото са платили.

Може да посетите много музеи и исторически обекти, както и да проследите историята и живота на Леонардо да Винчи или да разгледате някои от културните забележителности на Милано като четвъртата по-големина катедрала в света „Duomo cathedral” с най-голямата колекция на мраморни скулптори, театърът Театър “Ла Скала” „Teatro alla Scala”- най-голямата оперна „къща”, събрала в себе си много спомени от любими изпълнители и композитори, галерия Виторио Емануеле 2-ри „Galleria Vittorio Emanuele II”, крепостта Сфорцеско „Sforzesco Castle”, галерията на модерното изкуство „The Gallery of Modern Art”.

Езерото Комо е най-популярната и посещавана дестинация в града, особено през юли и август. Ако искате да резервирате самолетен билет и хотел до Милано през пролетта или есента е добре да направите това два-три месеца по-рано за да си гарантирате своето сигурно настаняване на изгодни цени.

Пролетта и началото на лятото са най-добрите месеци за посещение на града, а евтини самолетни билети до Милано могат да бъдат намерени през зимните месеци, но имайте в предвид, че много от фериботните услуги са спрени през октомври до края на зимата.

Летища в Милано

Летището “Линате Интернационал Еърпорт” се намира на 4 километра от центъра на града ,а летището “Малпенса Интернационал Еърпорт” на 40 километра северозападно от Милано.
Летището обслужващо едни от най-големите нискотарифни компании, се нарича летище „Милано Бергамо” и се намира в град Бергамо на 60километра от Милано. От и до Бергамо излитат едни от най- големите нискотарифни превозвача, авиокомпания RyanAir и авиокомпания Wizz Air. И от/до трите летища има директни автобусни линии на всеки кръгъл час от летището до Централната гара в Милано и обратно.

Резервирайте полет до Милано, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02439 50 41

Видео информация за Милано, Италия