Самолетни билети до Осло

oslo

Осло

Родно място на Нобеловата награда за мир, както и на някои от най-известните музеи в света, Осло е един от най-красивите градове в Европа. Милионите пътници, които резервират самолетни билети до Осло допринасят за неговата уникалност.
Къде другаде по света ще намерите метро, което работи в гората, или туристически пътеки в рамките на града. Норвежците се гордеят със своята столица.

Освен с красотата си Осло е и с богата история. През 19-ти век, Норвегия и Швеция са уредени като едно царство от Карл Йохан, а от 1905г. Норвегия и Швеция се отделят и до днес, Осло служи за политическа , икономическа и културна столица на Норвегия. Дори кралския семеен живот на Норвегия се намира в Осло.
Независимо за кога сте планували пътуването си до Осло, там винаги ще ви посрещнат ски ентусиасти , Викинг историци или маниаци на модерното изкуство.
Пиковия сезон на полети до Осло е декември, когато посетителите от цял свят идват да празнуват празниците по скандинавски начин.
Евтините самолетни билети са в изобилие през зимния период , след празниците и предоставя на посетителите си изобилие от дейности.
Като пристанищен град, Осло е свързан чрез фериботи с Дания и Германия, от където ежедневно идват много туристи.

Летища в Осло

Летище Осло Gardermoen (IATA: OSL, ICAO: ENGM)намира се на 35км североизточно от Осло.
Летището е свързано с всяка една точка от града чрез автобуси, трамваи и подземно метро наречено Т-Бане.
Авиолинии опериращи на летището: Aeroflot, airBaltic, British Airways , Cimber Sterling, Estonian Air, Finnair, Icelandair, Lufthansa, Норвешки авиолинии, Qatar Airways, Scandinavian Airlines и други

През летния сезон Норвежките авиолинии имат директни полети по линии Варна – Осло – Варна и Бургас – Осло – Бургас

Резервирайте полет до Осло, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02439 50 41

Видео информация за Осло, Норвегия