Париж

Резервацията за полет до Париж ще ви отведе до град със световно известна архитектура и изкуство , както и поглед към аристократичен начин на живот от миналите векове.При пътуването си в Париж пригответе още един куфар ,който да напълните с дрехи от разходките си по Шанз-Елизе или Авеню Монтаиг , които са две от най-посещаваните улици в Париж.

Базиликата на Сакред Хеарт седи на върхъ на хълма и е една от точките ,които задължително трябва да се посетят.Добрата новина за туристите е ,че евтини полети до Париж могат да се намерят по всяко време от годината.Пиковият сезон както и най-скъпото време да резервирате полет до Париж е от април до средата на септември,а най-лесно може да намерите евтини билети по време на слаб трафик в сезона , обикновенно през горещите летни месеци.

Зимата в Париж е студена , но и красива.Обикновенно тогава полетите са скъпи , но в зависимост от датата , могат да се намерят и евтини полети.През това време на годината градът е пълен с модни ревюта и има прилив на туристи.Все пак най-голяма възможност за евтини полети има в края на лятото , но пътниците трябва да са наясно , че много кафенета , ресторанти и магазини ще бъдат затворени през това време от годината.

Ако пътувате с ограничен бюджет , бъдете внимателни , защото местата в хотелите предлагащи ниски цени бързо се запълват и за това е най-добре да резервирате вашия полет и хотел по-рано от датата на пътуване.
За придвижването от летището до центъра на града може да използвате автобусен или железопътен транспорт ,а смелите автомобилисти могат да наемат кола.
Независимо дали искате да стоите на върха на айфеволата кула или да се разхождате по брега на река Сена ,Париж ще ви предложи идеални условия за вашата ваканция.