Самолетни билети до Стокхолм

stockholm

Стокхолм

Шведската столица още на пръв поглед излъчва мода и изтънченост. Безкрайните дни на слънце през летните месеци и луксозните планински курорти през зимата ще ви накарат да се върнете в Стокхолм отново. Също така можете да прекарате един ден в разходки измежду шик бутици, луксозни кафенета и модерни клубове през нощта.
Стокхолм е един от най-красивите и чисти градове в света, за което допринася това, че над 60 процента от територията на града се състои от езера и зелени пространства, които подържат въздуха свеж и чист. Стокхолм е процъфтяващ мегаполис с много разнообразно население. Тук вероятно ще чуете повече от 100 езика и ще видите разнообразие в културата и религията на града.
Независимо дали сте с надежда за покрита със сняг скандинавска почивка или искате да сте облян от слънце в една лятна ваканция , няма грешно време да резервирате вашия самолетен билет до Стокхолм.
Пиковия сезон е през лятото, когато улиците са пълни със хора, нетърпеливи да разгледат всяко едно кътче от града.
Застудяването през зимните месеци води до намаляване на туристи и тогава е времето да резервира евтини самолетни билети до Стокхолм. Въпреки снега и студа по това време на годината, градът ще ви предложи безброй спортни и културни дейности, и ще направи вашата почивка пълноценна.

Летища в Стокхолм

Летище Стокхолм- Arlanda (IATA: ARN, ICAO: ESSA) намира се на около 40км. северно от Стокхолм.
Летището е свързано с центъра на града с влакове пътуващи на всеки 15 минути и автобуси пътуващи на всеки 10 минути. Също така такситата са на разположение при фиксирана лихва за пътуване до центъра на града. Авиолинии извършващи редовни полети: Aer Lingus, Aeroflot, Air Berlin, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Czech Airlines, Estonian Air, Germania, Germanwings, Iberia, Lufthansa, flyniki, Qatar Airways, Пегасус еър, Vueling, Swiss , Scandinavian Airlines, Турски авиолинии и други.

Летище Стокхолм- Skavsta (IATA: NYO, ICAO: ESKN) намира се на 100км югозападно от Стокхолм.
На летището кацат предимно нискотарифни авиокомпании. (Ryanair, wizz air и други)

Резервирайте полет до Стокхолм, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02/439 50 41

Видео информация за Стокхолм, Швеция