Самолетни билети до Талин

talin

Талин – Естония

Хората пътуващи за първи път до Талин, често са объркани от културата на града. Съчетанието на датски, шведски, немски и руски влияния украсяват пейзажа на града, а в някои части от Талин са под закрилата на Юнеско и се съхраняват непокътнати от 12-ти век насам.
Най-добрият начин за опознаването на града е на крак, за това след като пристигнете от полета си до Талин, започнете да разглеждате забележителностите на един от най-добрите средновековни градове в Европа. Древните руини, средновековните църкви и кули, както и калдъръмените улици приемат с отворени обятия туристите в Талин.
В центъра на града могат да се видят много атракции , като естонския художествен музей “Киек в де Кок” и кръглата кула построена през 15-ти век, която в момента служи за музей и фото галерия за туристите.
Късна пролет и началото на лятото са пиковите сезони за наплив на туристи в града. Зимните празници, макар и през хладно време са другия пиков сезон за града и тогава може да резервирате вашия самолетен билет до Талин за много фестивали, които се провеждат през целия месец декември.

Цените на самолетни билети до Талин поевтиняват след зимните празници до началото на лятото. Независимо от това кога е полета ви до Талин, винаги ще имате на разположение автобусен транспорт, който да ви предвижи от летището до центъра на града.

Летище Талин (IATA: TLL, ICAO: EETN; Estonian) Летището е най-голямото в Естония и се намира на 4 километра от центъра на Талин.

Авиолинии летящи до/от летище Талин: Estonian Air, Чешки авиолинии, airBaltic, EasyJet, Луфтханза, Ryanair, Норвежки авиолинии, Полски авиолинии и други

Резервирайте онлайн полет до Талин, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02/439 50 41

Видео информация за Летище Талин, Естония