Самолетни билети до Хамбург

Hamburg

Хамбург

Хамбург е втория по големина град в Германия и е дом на повече от 70 000 студенти. Изпълнен с паркове и модерни сгради, Хамбург осигурява идеалното място за среща.
Може с изненада да научите, че Хамбург е един от най-зелените градове в Европа и жителите са едни от най-ангажираните за опазване на околната среда.
Независимо по кое време на годината искате да посетите Хамбург, може да се наложи да ползвате чадър, защото тук често вали. Най-натоварените месеци от страна на туристи в Хамбург продължават от май до средата на октомври.
Месеците от януари до март са най-подходящи за да резервирате евтини самолетни билети до Хамбург, но трябва да имате в предвид , че тогава температурите могат да паднат до -29 градуса. Студът може да донесе и забавления, например пързаляне с кънки в някои от 1400-те парка в града или по замръзналите брегове на река Елба, тогава освен евтини самолетни билети, може да намерите и много по-ниски цени за хотелски стаи.

Летище Хамбург

Летище Хамбург (IATA: HAM, ICAO: EDDH) намира се на 8,5 километра северно от центъра на Хамбург. Летището е съставено то два основни терминала.

От летището до центъра на града може да ползвате такси, което ще ви закара до центъра на града за около 30 минути или да използвате редовните автобусни или влакови линии с които освен до центъра, можете да се свържете и с крайградските зони.

Авиолинии излитащи и кацащи на летището: Aeroflot, airBaltic, Air Berlin, Air France, Air Hamburg, Air Malta, Atlas Jet, Австрийските авиолинии, British Airways, Brussels Airlines, Cirrus Airlines, Condor, Continental Airlines, Corendon Airlines, Чешките авиолинии, easyJet, Emirates, Finnair, Flybe, Iran Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Lotus Air, МАЛЕВ, Норвежките авиолинии, Пегасус еър, Rossiya, Swiss International Air Lines, TAP Portugal, Тунис еър, Турските авиолинии, TUIfly, Hamburg International и други.

Резервирайте полет до Хамбург, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02/439 50 41

Красиви снимки от Хамбург