Hamburg International

Hamburg International Hamburg International

Hamburg International Luftverkehrsgesellschaft

Hamburg International е независима пасажерска авиолиния, която е базирана в Хамбург, Германия. Компанията провежда чартътни полети по график за европейските туроператори. Освен това предлага и полети със специална цел. Главната база на компанията е летището в Хамбург, като останалите бази са на летищата Friedrichshafen в Мюнхен и Saarbrucken Airport. Компанията е основана през юли 1998 и започва да лети през април 1999. Тя е собственост изцяло на управителите си и местни инвеститори и има 215 служители към март 2007.

Hamburg International има един Боинг и 8 самолета Еърбъс към момента. Офисът за продажби на компанията се намира в Берлин. Редовните дестинации на компанията са средиземноморието и северно-европейските ваканционни региони. Компанията лети до 20 летища в Германия, съседните държави, както и дестинации в останалата част на Европа, в Северна Африка и Азия. Сигурността е един от най-големите приоритети на компанията. За техническата поддръжка и инспекцията на самолeтите им се грижи Луфтханза. Пилотите на компанията пък, използват центъра за тренировки на Луфтханза за своите обучения и оценка на уменията. Някой от по-известните туроператори и партньори на компанията са: ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg, Alltours, Avis, Sixt, Thomas Cook и други.

Резервирайте полет на авиокомпания Hamburg International, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02/439 50 41

Кацане на самолет на Hamburg International Luftverkehrsgesellschaft