Самолетни билети до Лос Анджелис

Лос Анджелис изт:pachd.com
Лос Анджелис изт:pachd.com

 Лос Анджелис

Разположен на брега на Тихия океан, единственият голям град в Съединените щати, който се пресича от планинска верига, Лос Анджелис звездно ще ви зареди със своята красота.
На второ място по големина, след Ню Йорк, намирайки се в климатичен пояс на горещо лято и мека зима, „Градът на ангелите” ви предлага целогодишно страхотно време за вашия престой.
Доброто разположение на летището (Los Angeles International Airport), ви предоставя бърза и лесна връзка със сърцето на града.
Всеки квартал има какво да ви предложи. Изберете предпочитаното от вас преживяване- престижни, ресторанти, със спокойна атмосфера, бутиково пазаруване и освежителни разходки или динамични клубове, плажни атракции и нестандартни начини за пазаруване. Не всичко е събрано в центъра и разстоянията могат да ви задържат дълго в движение.
„L.A. LIVE”(Лос Анджелис на живо), съставено основно от театър Нокиа(Nokia Theatre ) и център Стейпъл(STAPLES Center), описва събраните в едно различните спортове, музикални заведения, ресторанти, боулинг зали, музеи, кино театри и нощни клубове.
Калифорнийския научен център(California Science Center), с предлаганите атракции и забавните методи, заслужено си заема първото място за най-известна забележителност в Южна Калифорния. Природонаучният музей(Natural history museum), с богатата си гама колекция, изцяло ще ви вдъхнови и обогати.
В центъра Гети(Getty Center),безплатно, може да надникнете в цялата история на града, разказана чрез изключителна колекция от картини, скулптури и грабващи архитектури. Други интересни музеи са: Музеят на изкуството Лос Анджелис(LA County Museum of Art) и музеят на западното наследство Отри(Autry Museum Of Western Heritage).
Подарете си театрална постановка, опера или балет, като посетите музикалния център(Music Center). Или предпочитате да изгледате на живо бейзболен мач на Доджърс(Dodgers), хокей с Кингс(Kings) ,а защо не баскетбол с Лейкърс(Lakers). На пропускайте да си направите снимка със знаменитостите(Madame Tussauds Hollywood ).

В съседство на центъра на Лос Анджелис, който е на изток от центъра на града, ще попаднете на малкото Токио(Little Tokyo) и китайския квартал(Chinatown), където всичко е качествено и на ниска цена.
Търсите си романтични преживявания и пленяваща изисканост- кварталът Бевърли Хилс е мястото за вас(Beverly Hills). Разходка по улиците или огромните градини(Beverly Gardens Park) на този звезден квартал, потапяне в бутиковите магазини или посещение на Академията за филмово изкуство и наука(Academy of Motion Pictures and Sciences) ще ви разкрие защо Бевърли Хилс е олицетворение на звездния блясък.
В западната част на „Града на ангелите” ще откриете Санта Моника и Венеция, където сякаш се преплитата два различни малки града. Санта Моника- модерен, с атрактивни галерии, лъскави магазини, шикозни кафета, а Венеция- с типичните канали на Венеция, изискани ресторанти, специализирани барове за престижни и ароматни вина, разположени на булевард Абот Кени(Abbot Kinney Boulevard), както и спокойната плажна ивица и алеи за разходки, перфектни за почивка и наслада на заобикалящата атмосфера.
Като официлана, световна столица на филмите, Л. А. ще разкрие пред вас някои от студиата на Холивуд- Universal Studios Hollywood; Paramount Studios; Walt Disney Concert Hall. Или пък просто се разходете до световния символ на блясъка на Холивуд.
Трудно може с няколко думи да бъде описано място, което е събрало в едно различни хора, култура, енергия и зашеметяващи емоции. Често, бива наричано пътеводна звезда на градския живот в Америка.

Резервирайте онлайн самолетни билети до Лос Анджелис, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 024395041

Лос Анджелис
Date Published: 01/14/2013
Веднъж съм бил в Лос Анджелис и мога да кажа, че се влюбих в този град.
4 / 5 stars

Видео от Лос Анджелис