Самолетни билети до Ню Йорк

Самолетни билети до Ню Йорк new yorkЗабележителностите на Ню Йорк

Най-големият град в света, Ню Йорк, е способен да ви плени до живот с красотата си. Този метрополис е напълно готов да задоволи и най-специфичните ви желания и нужди.
Независимо на кое от летищата кацнете(John F. Kennedy, LaGuardia и Newark), бъдете готови да започнете вашето впечатляващо приключение. След 35 минути, от летище Кенеди, се озовавате във „ Малката ябълка”- Манхатън(“The little apple”- Manhattan). Градът на небостъргачите има какво да ви предложи и разкаже със своите атракции, забележителности и култура.
Усещайки адреналина, с който всеки един кът е зареден в Ню Йорк, бъдете сигурни, че където и да минете, ще се появите пред някоя световно известна забележителност. Денонощно, може да намерите, купите или да ползвате почти всичко. Дори прекрасната зеленина на „Сентрал парк”(Central Park), ще ви зареди с неописуема енергия.
За да усетите удивителния дух на този метрополис, за 21$, може да се насладите на незабравимата обиколка в най-високия небостъргач в града и най-внушителната кула в сърцето на острова- Емапайър Стейт Билдинг(Empire State Building), предлагаща на своите гости една от най-интригуващите гледки на земята.
За да се насладите на символа на Америка(Тhe Statue of Liberty), може да се качите на ферибот или на един от специализираните им превози до самата статуя.
Между 5-то и 6-то авеню, ще откриете центърът Рокфелер(Rockefeller Center), в който ще влезнете „в кухнята” на най-интересните съкровища на града. Разходката из най-значимия музей на изкуствата, Метрополитън(Metropolitan Museum of Art/ The Met), ще ви върне години назад чрез своята колекция от произведения на изкуствата, събрани от цял свят. Спокойно може да отделите един ден, заобиколени от готически-възрожденски стил, класическа музика и богата атмосфера.
Бившата резиденция на Хенри Фрик(The Frick Collection), за 18 $, ще ви разкрие пикантите истории и специалните колекции на един от най-разбойническите барони в Ню Йорк. Други места, които ще ви разкажат неповторими истории са: Катедралният храм „ Св. Йоан Божествения”( The Cathedral Church of St John the Divine); Музеят на модерното изкуство(The Museum of Modern Art); Линкълн център(Lincoln Center).
Няма нищо по- забързано и оживено от минаването през „пресечната точка на света”- Таймс Скуеър(Times Square). Похапване в малката Италия(Little Italy) или китайският квартал(Chinatown), ще запълни прекрасно вашата обиколка. Ако искате да усетите бързият ритъм на икономиката, се разходете по Wall Street.
Ако сте решили да се отдадете на забавления и атракции, посетете някой от мюзикълите на Бродуей(Broadway); снимайте се със световно известните знаменитоси в Мадам Тюсо(Madame Tussauds); посетете „ дворецът на хората”- Radio City Music Hall или посетете някой от многобройните увеселителни паркове.
Добрата връзка на Манхатън с Ню Джърси, Стейтън Айлънд и Бруклин, ви позволява лесно и бързо, по вода, да стигнете до много други интересни забележителности. В който и от петте района да се намирате(The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens, and Staten Island), ще има нещо, което ще ви плени с красотата си. Не пропускайте да минете през един от най-старите висящи мостове в света- мостът Бруклин(Brooklyn Bridge).
Изживейте един незабравим престой в „Града, който никога не спи” и не забравяйте- тук, винаги, ще откривате нещо ново и неповторимо. Заслужава си да му отделите от вашето ценно време.

Резервирайте онлайн самолетни билети до Ню Йорк, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 024395041

Видео на Ню Йорк през полета на хеликоптер