Самолетни билети до Дубай

Информация за Дубай

ДубайАко искате да видите най-добрите архитектури, да се насладите на най-доброто обслужване, да се забавлявате в най-добрите заведения, да вкусите най-добрите ястия, да пазарувате в най-добрите магазини, Дубай е вашето място. Тук всичко се стреми да е най-доброто и определено си заслужава да се види не само на снимка. Красиви комплекси в типичната за района природа, както и изкуствена такава, сгради, които спират дъха, лукс от всяка страна, модерни атракции, със сигурност второто по големина емирство на югоизточния бряг на Персийския залив, ще ви плени внезапно. Водещ икономически център, който не спира да се развива.

Безводният субтропичен климатичен пояс, в който се намира Дубай осигурява целогодишно слънчеви дни и така без проблем може да сте сигурни, че по което и време на годината да си запазите вашите самолетни билети, ще хванете хубаво време. Най-приятно е през периода от средата на април до средата на октомври, а през останалата част от годината е пиковото време и може да е доста пренаселено от туристи.

Летища в Дубай

Dubai International airport е едно от модерните летища в Обединените арабски емирства, което целогодишно облужва милиони туристи от цял свят.

Забележителности в Дубай

Ако оставате с впечатлението, че Дубай е само пясък, море и пазаруване, музеят Дубай ще ви докаже, че не е само това(the Dubai museum). Тук ще видите началото на арабските къщи и джамии, експонати от пустинята и морския свят. Най-известната джамия в Дубай(Jumeirah mosque) се отличава с огромния си централен купол. Снимки на стария Дубай може да разгледате в къщата на настоящия владетел(Sheikh Saeed Al Maktoum house).

Огромните търговски центрове ще задоволят вашите нужди и едновременно ще ви заредят с много енергия. Най-големият аквариум в света ще ви изненада истински със своите огромни акули, скатове и много други видове риби(Dubai Aquarium). Първият напълно закрит делфинариум в Близкия изток е Dubai Aquarium. Ледената пързалка с олимпийски размери е място, в което може да се мотаете и забавлявате по всяко време на годината. Първият ски курорт в Близкия изток е разположен в Дубай и предлага на своите гости страхотна снежна обстановка, за да се наслаждават на ски, сноуборд или просто да си играят на снега. Ако искате да се насладите на сафари, местните жители знаят как да ви го направят забавно и приключенско. Но ако търсите релакс и наслада за окото, подарете си разходка с балон във въздуха над пясъчните дюни, скалистите планини, Оазиса или скитащи камили.

Този процъфтяващ метрополис със световна класа атракции разкрива едно страхотно строителство, което няма как да не забележите. Хай-високата сграда, Бурж Халифа(Burj Khalifa), на планетата стърчи гордо над града и предлага една невероятна гледка от най-високата си точка. В близост до нея се намира мол Дубай(Dubai mall). Ако искате да си направите една красива разходка, минете през Jumeirah beach walk– една широка алея, на която може да се насладите спокойно на някой от местните деликатеси и красивото залязващо слънце.

Изгубения град или Палм Джумейра(Palm Jumeirah) е един остров, създаден от нищото. Тук ще откриете красивия хотел Атлантис(Atlantis), който е домакин на много ресторанти, нощни клубове, както и воден парк от световна класа. И все пак не забравяйте да посетите и Бурж Ал Араб(Burj Al Arab), хотелът символ на Дубай.

Бъдете сигурни, че след като закупите вашите самолетни билети за Дубай, слагате началото на една незабравима емоция и наслада.

Резервирайте интернет самолетни билети до Дубай чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 024395041

Дубай
Date Published: 02/12/2013
Дубай, едно страхотно местене за отдих и почивка за всеки.
4 / 5 stars

Видео разходка в Дубай