Самолетни билети ЮАР

Южноафриканска република

ЮАР Една атрактивна дестинация за всеки любител на пътуванията из цял свят. Ако искате да избягате от метрополитните градове, навалицата от хора, модерните сгради и високи технологии, Южноафриканската република ще ви сподели своята дива природа, спокойствие, местна приветливост, както и забравените звуци на малките неща, които са покрай нас. Вкусните ястия от различни морски дарове, придружени с шише Pinotage(произведено от най-възрастната винарска промишленост извън Европа) ще ви накарат да изпитате невероятно спокойствие, за което ще си спомняте дълги години напред.

Климатичните условия в тази част на Африка силно се различават от северното полукълбо. В много от областите тук, температурите са по-скоро ниски, под 30 градуса. Валежите са предимно през летните месеци. Силно влияние оказва влиянието на един от океаните. По което и време да сте запазили вашите самолетни билети, бъдете сигурни, че ще се насладите на една различна екскурзия.

Летища

Международните летища са:

  • Cape Town International Airport- разположено на 20км от Кейптаун;
  • Durban International Airport
  • Tambo International Airport– разположено на 5км. от Йоханесбург;
  • Kruger Mpumalanga International Airport– разположено на север от Нелспруит.

Забележителности

По своите размери, Южна Африка не е лесна за обикаляне за кратък период от време. Ако времето ви е ограничено, най-добре е да си набележите една, две от шестте области, като всяка една област предлага много на брой атрактивни възможности за приятно изкарване на вашия престой.

Северно централния регион обхваща провинциите Гаутенг, където е разположен Йоханесбург, Мпумаланга и Лимпопо. В тази област ще откриете огромния Национален парк Крюгер, който ще ви разкрие почти цялата фауна на Африка. А в Мпумаланга ще се натъкнете на забележителния каньон Blyde.

Място, където ще откриете прекрасни плажове е провинцията Квазулу-Натал с големия град Дърбан, в близост до Индийския океан. Интересни паркове, както и високопланински райони приятно ще ви зарадват.

Garden Route and Karoo, също разкрива пред вас многобройни и красиви плажове по морските курорти Мосел, Книсна, Плетенберг. Столицата на Garden Route e Джордж. В южната част н тази провинция, Каро, може да откриете интересните ферми за щрауси Oudtshoorn, както и старомодния град Graaf-Reinet.

Областта Кейптаун и Западният Кейп предлага много интересни местенца за посещение. Различните местности тук ще ви разкрият живописен залез, романтични брегове, както и весели атракции.

В североизточната част на ЮАР ще откриете областта Namaqualand, която събира в себе си отдалечени села за риболов, както и много на брой пространствени и привлекателни пейзажи.

Известният Golden Gate Park ще може да посетите, ако минавате през  областта Free state and Kalahari. Тук е разположен и грандиозният трансграничен парк Kgalagadi, Upington on the Orange River, както и диамантът на Кимбърли.

Бъдете подготвени, че със сигурност вашите самолетни билети за ЮАР ще са предпоставка за една богата гама от нови емоции, нестандартни, интересни и силно впечатляващи, различни от градските. Заслужава си човек да опита нещо нетипично и различно.

Резервирайте онлайн самолетни билети до ЮАР чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 024395041

Дивата природа на ЮАР-видео