Самолетни билети Канада

Канада Информация

Канада Със сигурност няма да ви е достатъчно с едно посещение да научите всичко интересно за Канада, защото това е една от най-вълнуващите дестинации, която събира в себе си богат набор от разнообразна култура, впечатляваща природа, модерни структури, исторически забележителности и безброй различни начини за изкарване на уникалната екскурзия. Независимо за кой град сте си запазили самолетни билети- Торонто, Монреал, Ванкувър или пък някой по-малък, подгответе се за едно незабравимо изживяване, защото Канада има какво да покаже и знае как да зарадва своите посетители.

Въпреки повечето вярвания, в Канада не е толкова студено през цялата година. През зимата в по-голямата част температурите падат под нулата, но в южната част е сравнително по-меко времето. Лятото е горещо, а в южна Канада се наблюдават по-чести валежи, но пък за сметка на това, има много места, които можете да разгледате, докато спре дъждът.

Летища в Канада

Въздушният транспорт в Канада е изключително добре развит- голям брой летища, които постоянно обслужват хиляди пътници. Някои от международните летища са:

  • Ottawa Macdonald-Cartier International Airport- с такси за приблизително 30 долара ще стигнете до центъра на Отава;
  • Billy Bishop Toronto City Airport– на всеки 15минути има ферибот до Торонто;
  •  Brandon Airport- разположено на по-малко от 2км от Брандон;
  • Halifax Stanfield International Airport- с кола, след 30, 40 минути ще се озовете в центъра на Халифакс;
  • Whitehorse International Airport
  • Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport
  • Victoria International Airport.

За който и град да са запазени вашите самолетни билети, не се съмнявайте, че няма да останете доволни, а ако сте решили да обиколите няколко, още по-добре, защото в Канада, навсякъде е страхотно, а гостоприемството, което ще срещнете навсякъде е страхотен бонус.

Забележителности

Ако искате да се налюбувате на природни пейзажи, за един ден може да обиколите остров Принц Едуард, който е покрит със зелени пасища и типичните за района червени скали. В сърцето на канадските скалисти планини ще откриете долината Оканаган(Okanagan)- местенце, на което със сигурност може да разпуснете на плажа или пък на верандата с чаша вино. А, ако искате да се свържете с чудесата на природата, посетете Манитоба, на брега на залива Хъдсън, столицата на Полярното сияние. Ако сте в Торонто, обезателно трябва да посетите Ниагарския водопад, считан за едно от най-романтичните места в света.

Често Монреал е сравняван с Париж, поради факта, че е веднага след него по големина от френскоговорящите градове в света, но все пак този град си има свой дух, своя емоция, която да ви сподели. Ако сте любител на дългите разходки, със сигурност ще ви хареса.

Столицата на Канада, Отава, е прекрасно място, където може да научите повече за канадската история, култура и изкуство. Интересна е смяната на гвардейците пред Парламента, а лятно време се организират забавни мероприятия в парковете на открито.

Най-големият град в тази държава е Торонто, считан и за един от най-бързо развиващите се. Тук ще откриете постоянно различни забавления и атракции. Ако искате да си набележите набързо кои места да посетите, качете се на най-високата свободна структура в света- CN Tower. Известен като „икономическия двигател на Канада”, Торонто ще ви предложи различни културни, научни и търговски центрове. Един мултиетнически метрополис, който ще ви зарадва с много различни атракции. Богата култура и уникалност ще откриете в града крепост, Квебек.

Възползвайте се от самолетни билети в посока Канада, така със сигурност ще си доставите една страхотна екскурзия.

Резервирайте интернет самолетни билети до Канада чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 024395041

Природата на Канада-Видео