Самолетни Билети Япония

Япония

ЯпонияЯпония, страната на островите, разположена по азиатското крайбрежие на Тихия океан. Една страна, която няма как да се опише с няколко думи. Не спирала да се развива през всичките години на своето съществуване, днес модерна Япония е желана дестинация от милиони хора по света, както за екскурзия, така и за бизнес и за живеене. Разделена на острови, главният от които Хоншу, а другите три големи Хокайдо на север, Шикоку и Кюшу на юг. Страна с богата и интересна култура, впечатляваща история, несравнима атмосфера, динамика и в същото време уютно спокойствие, много забележителности, архитектура, природа, със сигурност ще спечелите много след като закупите вашите самолетни билети за Япония.

Всеки един сезон тук си има своя пленителен чар. Пролетта цветята разцъфват и много често към края на април ще видите претъпкани атрактивните местности. Лятото може да бъде горещо, но тогава най-често може да попаднете на интересни мероприятия. Август се счита за пиковия туристически сезон. Есента е шарена, заради всички паднали листа, а зимата сравнително приятна и силно концентрирана към ноговодишната нощ.

Летищата в Япония:

  • Tokyo International Airport – разположено на приблизително 14км от столицата Токио;
  • Ominato Air Field  разположено на приблизително 38км. от Осака;
  • Narita International Airportв близост до град Нарита, на сравнително 7км.

Забележителности

Много са местата, които си струва да посетите в тази държава. Със сигурност, където и да отидете, ще откриете нещо интересно за вас, по ваш вкус. Приветливите японци ще ви напътстват и радват със своето спокойствие и хармония.

Ако искате да разберете повече за историята на тази държава, посетете бившата столица- Киото. Красиви пейзажи, които няма как да не ви направят впечатление, както и имперското минало въздействие, което се носи във въздуха. Много музеи, които разказват за силата и величието на този град в далечното и нетолкова далечно минало.Тук ще откриете и много храмове, както и такива, в които може да преспите за през нощта.

В района на гористите склонове на Инари-яма ще откриете един несравним комплекс на храм Фушими-Инари Тайша(Fushimi-Inari Taisha) в Киото. Един храм, посветен на боговете на ориза и сакето, съхраняващ в себе си десетки каменни лисици, които със сигурност ще ви направят впечатление.

Ако обичате животните, тук ще откриете много зоологически градини с много на брой животни. Огромен парк, посветен само на маймуните, ще може да посетите, след като минете през мост Tоgetsu-kyо. Много и различни видове маймуни, с които може да се снимате и да им се радвате(Arashiyama Monkey Park Iwatayama). Друго интересно място е най-старата зоологическа градина в Япония, където ще се радвате на най-различни видове животни.

Ако сте запазили вашите самолетни билети за Токио, се подгответе за много на брой атракции, които да направят вашия престой незабравим. Една от силно характеризиращите такива е да посетите централния рибен пазар(Tsukiji Central Fish Market), който сякаш никога не утихва. Едно място, което дори и да не купувате, ще разберете какво означава търговия. Естествено може да добавите и наемането  на колело, едно от любимите превозни средства на японците. Тук ще откриете и дворецът на императора(Kyоkyo (Imperial Palace).

И не пропускайте да се насладите на местните деликатеси и пивки напитки, приготвени от известните японски майстори готвачи.

Резервирайте Онлайн полети до Япония, чрез формата за търсене на самолетни билети ТУК или на телефон 02439 50 41

Посетете Япония – Видео