Лихтенщайн

liechtensteinЗнаете ли каква е магията на Алпите? За да разберете – трябва да ги посетите. Това, което ние ще ви представим е част от богатството на Алпите, или по-скоро най-богата страна в света.
Лихтенщайн е много малка страна, скрита в прегръдките на Швейцария и Австрия. За една толкова малка по площ страна имаме сериозни факти, които да я превърнат в една от най-красивите и търсени туристически дестинации – не само от любители на природата, на лукса и на хармонията, но и на за всички филантелисти по света.
Княжество Лихтенщайн е известно с великолепните си планински пейзажи и приказна природа. Обликът и е нереален – сякаш картина от друг свят. Няма поет, художник или писател, който да не е вдъхновен от Лихтенщайн. Изживяването е трудно да се опише с думи. Представете си един планински рай и въздух, който изпълва дробовете ви с чистота, която преминава през цялото ви тяло и вие се сливате с цялата тази хармония и спокойствие около вас. Представете си колко е хубаво в един такъв момент да срещате усмихнати и спокойни лица, а не забързани и угрижени физиономии. Не, това не е сън. Това е реалността наречена Лихтенщайн.
За повечето хора може би е неизвестно, но ? от доходите на тази страна идват от производството и продажбата на скъпи пощенски марки, които се търсят по цял свят. Въпросът е каква е тайната? Не, не е алпийския въздух. Той е сред основните фактори за доброто здраве на населението на Лихтенщайн. Именно ниската численост на населеното позволява приходите от марките да обезпечи всяка глава на населението до такава степен, че да достигне ниво на най-висок жизнен стандарт.
Лихтенщайн е четвъртата най-малка страна в Европа, но най-красивата планинска страна. Всеки сезон открива пред посетителите и жителите на Лихтенщайн различни вълнуващи гледки и пейзажи. Основният говорим език е немски с примеси на диалекти.
За да отпътувате в тази райска страна не ви е нужен повод или причина – билети може да купите още сега. Един клик и сте в планинското княжество, наслаждавайки се на алпийска природа, вкусна храна, добри хора и спокойна атмосфера.

Видео за Лихтенщайн